Αγαπητοί Γονείς/κηδεμόνες,

Σας  ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023, γιορτή του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της πόλης μας, δεν θα γίνουν μαθήματα.

Η σχολική γιορτή για την  επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στο Σχολείο μας ανά τμήμα, χωρίς την παρουσία γονέων με ευθύνη των εκπαιδευτικών των τάξεων. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15΄π.μ  και θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής στις 9.40΄ π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να μεριμνήσουν για την παραλαβή των παιδιών τους τη συγκεκριμένη ώρα.

Το Ολοήμερο και η Πρωινή ζώνη  δε θα λειτουργήσουν.

Ανήμερα της γιορτής της  28ης Οκτωβρίου, Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στις 10:30, η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και ο ταμπελοφόρος θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στο πλατύσκαλο του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα συναντήσουν τον γυμναστή του σχολείου κ. Σαρίκου Πασχάλη. Μετά τη δοξολογία θα κατευθυνθούν συνοδεία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού στον χώρο διεξαγωγής της παρέλασης.

Η παρέλαση θα γίνει στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Θα ξεκινήσει στις 11.30 από το  ύψους του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού με κατάληξη την οδό Μαιάνδρου.  Εκεί τα σχολεία και οι σύλλογοι του Ευόσμου θα διαλυθούν στους παράπλευρους δρόμους. Οι γονείς παρακαλούνται να παραλάβουν τα παιδιά από τη γωνία των οδών Μαιάνδρου με Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ