Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες εκπαιδευτικοί,

αγαπητοί/ές  συνεργάτες/ιδες,

Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023 και ενόψει της αποχώρησής μου από τη θέση του Δ/ντη του 19ου Δ. Σ Ευόσμου (λόγω των νέων κρίσεων Δ/ντων-τοποθετήθηκα ως Δ/ντης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο 6ο Διαπολιτισμικό Δ.Σ Ευόσμου),  θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες/όλους απ’ τα βάθη της ψυχής μου, για την αμέριστη συμπαράστασή σας, την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και την εποικοδομητική και άριστη συνεργασία μας.

Αναμφίβολα, αποχωρώ από το 19ο Δ.Σ Ευόσμου,  που ήμουν Διευθυντής για τρία χρόνια, απόλυτα ικανοποιημένος. Η εμπιστοσύνη που χτίστηκε με το προσωπικό του σχολείου, αλλά και τους γονείς/κηδεμόνες, μας έδωσε τη δυνατότητα να επιλύουμε αποτελεσματικά και με ταχύτητα τα ζητήματα, να καινοτομούμε και να δημιουργούμε καθημερινά.

Ευχαριστώ όλους τους/τις συναδέλφους/ισσες εκπαιδευτικούς, για την προσφορά τους και την άοκνη προσπάθειά τους για το διδακτικό και παιδαγωγικό όφελος των μαθητών/τριών και για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Πορευτήκαμε μαζί αυτά τα χρόνια και εύχομαι να συνεχίσετε να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και να εισάγετε καινοτομίες που θα ανανεώνουν τη διδακτική διαδικασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις/τους Προέδρους  και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, που πάντα ήταν συμπαραστάτες μας και βοήθησαν στην επίλυση πολλών προβλημάτων. Συνεργαστήκαμε και μοιραστήκαμε μαζί, κοινούς προβληματισμούς και οράματα για μια καλύτερη παιδεία.

Ευχαριστώ, επίσης, την κα Ελένη και τον κ. Αχιλλέα (σχολικοί τροχονόμοι),  που φρόντιζαν επιμελώς για την ασφάλεια των μαθητών/τριών.

Ευχαριστώ, ακόμη, τον κ. Δημήτρη (καθαριστή)  και την κα Σοφία (καθαρίστρια)  που φρόντιζαν επιμελώς για την υγιεινή, την καθαριότητα του σχολείου με μεγάλο ζήλο.

Κλείνοντας, εύχομαι σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στη νέα Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Τζίμπουλα Αρετή, που θα με διαδεχτεί, καλή δύναμη και  καλή θητεία.

Ιδιαίτερα εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο και να μην ξεχνούν να δίνουν και να παίρνουν  αγάπη, να βάζουν υψηλούς στόχους στη ζωή τους και να τους πετυχαίνουν!

Καλό Καλοκαίρι!

Εύοσμος, 15 Ιουνίου 2023

Με εκτίμηση

Ηλίας Λιάπης