Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021,  για λόγους υγειονομικής ασφάλειας, οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών του Β’ τριμήνου των τάξεων  Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, θα  σταλούν στα e-mail σας. Όταν το σχολείο επαναλειτουργήσει οι έλεγχοι προόδου θα παραδοθούν στους μαθητές και τις μαθήτριες εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο. Η ενημέρωσή σας για την πρόοδο των μαθητών/τριών Γ΄,Δ΄,Ε΄ και Στ΄ τάξεων αποφασίστηκε να γίνει μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης (οι εκπαιδευτικοί θα σας γνωστοποιήσουν με e-mail πότε και πώς θα γίνει η ενημέρωση).

Στους/τις μαθητές/τριες των Α΄ και Β΄ τάξεων  δε δίνονται βαθμοί, αλλά γίνεται ενημέρωση για την πρόοδό τους από τη  δασκάλα τους μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης (οι δασκάλες θα σας γνωστοποιήσουν με e-mail πότε και πώς θα γίνει η ενημέρωση).

Αν κάποιοι γονείς-κηδεμόνες επιθυμείτε να ενημερωθείτε από τους/τις εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων για την πρόοδο του παιδιού σας παρακαλούμε  να επικοινωνήσετε με τη δ/νση του σχολείου τηλεφωνικά ή με e-mail για να οριστεί ημέρα και ώρα ενημέρωσης με τον/την εκπαιδευτικό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου